Seminte de Orz Verde Salbatic

Orz verdeul este un bob de cereale, care este derivat din iarba anual cunoscut ca Hordeum vulgare. Acest nutrient serveşte ca o recoltă de furaje majore, dar, de asemenea, este utilizat pentru bere şi produse alimentare de sănătate. Orz verde este folosit pentru a face de bere şi whisky. Într-un clasament 2005 culturilor de cereale în lume, orz verde a fost clasat pe locul patru în cantitatea produsă şi de zona de cultivare. Încă este folosit ca o alimentare majore în Orientul Mijlociu. Orz verde este un membru al familiei iarba, descendent din şi inter fertil cu orz verde sălbatic. Din acest motiv, cele două forme sunt adesea tratate ca o singură specie. Principala diferenţă între cele două forme este casant spike pe seminţe de orz verde sălbatic, care ajuta cu dispersie.

orz-verde-12

Orz verde tinde să fie mai tolerant de sol salinitate decât grâu, care potenţial explică creşterea de orz verde de cultivare în Mesopotamia din mileniul al doilea î.Hr şi înainte. Deşi orz verde nu este atât de rece tolerant ca grau, secara de toamnă, sau triticale de toamnă, se pot fi cultivate ca o cultură de iarnă în zonele mai calde ale lumii cum ar fi Australia. Este important să reţineţi că orz verdeul nu numai ca o scurtă de vegetaţie, dar, de asemenea, este relativ secetă tolerant, ceea ce face o planta mai uşor să crească.

Orz verde a fost apreciat de vechii egipteni si greci pentru beneficiile sale de sănătate imense. Din acest motiv, ea a fost cultivat. Hipocrate a scris chiar de beneficiile de a încasa care este facut din orz verde. Lumea nouă colonişti plantate orz verde pentru a susţine atât de sănătate şi vitalitate. Suc de orz verde conţine proprietăţi antivirale, care ajuta la intarirea sistemului imunitar. Aceasta planta poate ajuta curăţa organismul la nivel celular. De asemenea, poate normaliza metabolismul şi neutraliza metale grele din organism, cum ar fi mercurul. Orz verde pot beneficia organismul de scăderea nivelului de colesterol, sprijinirea digestie şi ameliorarea constipaţie. Aceasta planta, de asemenea, consolidează întregul corp ca un întreg.

Un studiu făcut în Japonia separat un antioxidant nou, care a fost găsit în frunze de orz verde numite 2-0-GI. Acest antioxidant sa dovedit a fi eficiente pentru conservarea alimentelor. 2-0-GI a fost găsit, de asemenea, să aibă activitate anti-inflamatorii şi antialergic. Un alt studiu japonez a constatat rezultate benefice în orz verde pe capacitatea de a inhiba virusul SIDA.

Atât în suc de pulbere făcută din frunzele tinere şi iarba de orz verde sunt utile în producerea adaptogen, alternativa, antiinflamatoare, antioxidante, antivirale, purificator de sânge, calmant, emolient, imunostimulant, nutritive, şi stomac proprietăţi. Nutrienţi principale în aceasta planta includ calciu, clorofila, fier, enzime vii, magneziu, potasiu, proteine, superoxid dismutaza (SOD), şi vitaminele B1, B2 și C cu bioflavonoide. În primul rând, orz verde este benefic în a ajuta pentru a trata anemie, artrita, şi impurităţile din sânge, furuncule, cancer şi intoxicaţii metal. Cu toate acestea, acest nutrient oferă, de asemenea, beneficii mari cu acnee, HIV-SIDA, alergii, febra fânului, bronşită, candidoza, eczeme, herpes, infecţie, probleme renale, lepra, tulburări hepatice, afectiuni pulmonare, psoriazis, ale pielii, sifilis, tuberculoză şi ulcere. Pentru mai multe informaţii despre multe beneficii care orz verde trebuie să oferim, va rugam sa contactati un reprezentant de la dumneavoastră alimentare locale de sănătate magazin.

* Declaraţiilor conţinute în acest document nu au fost evaluate de Food and Drug Administration. Orz verdeul nu este destinat pentru a diagnostica, trata si vindeca sau preveni boala. Consultaţi întotdeauna cu furnizorul de îngrijire a sănătăţii profesionale, înainte de schimbarea orice medicament sau adăugarea de vitamine pentru medicamente.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *