Secretul Pentru A Juca Mai Bine Tenis Mental

Cum o fac? Cum cei mai buni jucatori de tenis de la orice nivel, funcționează cel mai bine lor sub presiune? Poate cineva să învețe să facă acest lucru?

Acestea sunt întrebări care m-au condus de ani de zile pentru că am fost unul dintre acei jucători cu un joc frumos dar sufocat sub presiune. Mi-a condus nuci.

Am fost norocos pentru a lucra cu unul din “fondator tatăl lui” a aplicat psihologie sport în tenis, Dr. James Loehr. Loehr a vrut să știe ce separat primele 50 de profesioniști din lume, de la recolta următoare. El a studiat intens și nu a putut găsi nimic în timpul acțiunii, mare penetrare a venit atunci când a studiat ceea ce a făcut cei mai buni jucători în cele 25 de secunde între puncte.

El a descoperit că cei mai buni jucători din lume sunt foarte disciplinat și în concordanță cu timpul lor, între puncte, în timp ce mai mici, jucătorii nu au fost.

Am luat munca Loehr și a aplicat-o la simplu jucătorii noștri la Cal și apoi a dezvoltat modelul de dublu, de asemenea. Acest lucru a fost un ingredient cheie pentru succesul nostru.

După aplicarea modelului Loehr cu propriile noastre echipe, antrenor Brogan și am aplicat la alte sporturi, precum și a constatat că acesta a lucrat frumos. În cele din urmă m-am întors munca noastră în prima mea carte, Get Your Game Face On!

Astăzi, vreau să împărtășesc cu dvs. piesa piatra de temelie a modelului Face joc. Cred că acest pas am de gând să împărtășesc cu voi este cheia pentru jocul mental pe și în afara instanței.

Primul dintre cele patru etape în joc Face rutina, este “reacție”. Aceasta înseamnă ceea ce faci monumentul punctul este de peste? Ce vrei să arate ca? Ce crezi ca suna? Cât de bine te descurci reacția dumneavoastră pe teren, indiferent de ceea ce sa întâmplat în punctul?

Cei mai mulți jucători cu care lucrez spun, “Ei bine, depinde. Am câștiga sau pierde punctul?”

Cei mai buni jucători de la orice nivel nu spune, “Depinde.” Ei s-au antrenat pentru a gestiona reacția lor, indiferent de ce se întâmplă. Ei menține o poziție înaltă, încrezător în instanța, indiferent de modul în care sa încheiat un punct.

Ei țin de joc lor Face On în orice moment. Aceasta include după ce au făcut o greșeală – sau partenerul lor a făcut o greșeală!

Etapa de reacție este în primele trei secunde după ce se termină punct. Pentru a păstra față de joc și să aibă cele mai bune fotografii de la joaca bine sub presiune, este esențial să învețe să râiei acest scurt, dar fereastra de timp reduce.

Etapa de reacție clasic, la nivel înalt în tenis arata ca acest lucru – se întoarcă de pe net sau de o greșeală, să ia racheta din mână non-dominant, să mențină o postură încrezător înalt și de mers pe jos pentru a ridica mingea. Și mental, tu spui ceva simplu cum ar fi, “da”, sau imediat sau un viitor “- dacă tu sau partenerul tau doar ratat.

În cele din urmă, dacă doriți acest lucru la nivel înalt, reacție joc Face să apară la cerere, indiferent de ceea ce sa întâmplat, trebuie să-l practice – un lot. Ai mai multe oportunități de fiecare dată când sunt pe un teren de tenis pentru a practica acest pas – la clinici, sesiunile de antrenamente, meciuri, etc

Aceasta este prima și piatra de temelie piesă a unui joc mental puternic. Știi ce să faci acum practica aceasta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *