Beneficiile Graului Verde

Consumul de grâu, iarbă este foarte recomandat de către medic și nutritionist, precum și pentru că are regenerarea celulelor și capabilități de curățare și, de asemenea, pentru că este ușor de digerat și asimilat de organismul uman. Deoarece este bogat in clorofila, se alcalinizează și energizează întregul corp.

Molecula clorofilă în acest tip de iarbă din genul Agophyron ajută la creșterea numărului de celule roșii din sânge ale organismului. De asemenea, îmbunătățește capacitatea sangelui de a transporta diverse substante nutritive si oxigen la celule ale corpului uman.

grau-verde-7

Clorofila ajuta la construirea de repede celulele rosii din sange, elimina dioxidul de carbon toxic, regleaza tensiunea arteriala, stimuleaza sistemul enzimatic și îmbunătățește rata metabolismului. Conținutul de clorofilă din grau verde este o modalitate foarte bună și sănătoasă pentru a alcaliniza sangele si consolida întregul corp.

Datorită capacităților sale de curățare, tip de iarbă de genul Agophyron este considerat un aliment extrem de sanatos si benefic. Datorită valorii sale nutritive ridicate, 140 de grame de grau verde curat este echivalentul a 3 kilograme de legume verzi.

Acesta conține o cantitate mare de caroten, vitaminele B, C, și E care curăță corpul, organele, sângele și tractul gastro-intestinal și, de asemenea, elimină radicalii liberi. grau verde este bogat în saponină și, astfel, ajuta sistemul limfatic pentru a elimina numeroase toxine din celulele organismului.

Grau verde este bogat in aminoacizi, care stimuleaza construirea de proteine. Acesta este motivul principal pentru culturisti includ de obicei suc de grau verde in dieta lor. Aminoacizii sunt incluse în grau verde sunt: ​​acid aspartic, absenisic, arginină, alanină, serină, leucină, lizină, metionină, valină, fenilalanină și triptofan.

Consumul de tip de sucuri de iarbă și pulberi îmbunătățește sistemul imunitar și, prin urmare, oferă o protecție mai mare împotriva diferitelor boli. Enzimele active din grau verde de ajutor pentru a rupe în jos de grăsime de sprijin pierderea in greutate.

Principalele avantaje ale grau verde sunt generate de faptul că acesta este un aliment viu autentic. Detoxifica consum grau verde și alcalinizează sanguine și limfatice celulele, sprijinirea organismului de a elimina rapid toxinele.

După cum puteți vedea, există numeroase motive pentru care ar trebui să includă consumul de grau verde in dieta ta regulat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *