5 Celebritati Care Au Luptat Cu Depresia

Există mai multe moduri de a gestiona depresie, care nu implică droguri, dar dacă sunteți suferă de depresie clinica, ar trebui să vedeți un medic. Când ați fost diagnosticat cu depresie, uneori, poate ajuta pentru a afla despre alte persoane care s-au ocupat de această problemă. Acest lucru vă permite să știți că nu sunteți singuri. Citind despre oameni care au luptat depresie și de a depăși o poate oferi, de asemenea, speri.

Iată câteva celebrități care au luptat depresie.

1. Jon Hamm

Jon Hamm este cunoscut pentru munca sa de succes show de televiziune Mad Men. Cu toate acestea, atunci când el a fost de doar 20 de ani, a suferit de depresie cronică după moartea tatălui său. Din fericire, el a folosit mediul structurat de muncă și de școală în avantajul său. El a fost în colegiu, la momentul respectiv, și având un program structurat ajutat să recupereze. De asemenea, el a mers la terapie și au luat antidepresive, în scopul de a ieși din această situație.

2. Ashley Judd

Ashley Judd este cunoscut pentru talentul actoricesc in aceste zile, dar ea a dezvăluit în memoriile ei că ea de fapt considerat sinucidere, atunci când ea a fost în clasa a șasea. Ea, de asemenea, a petrecut 42 zile într-o clinică de dezintoxicare în 2006, astfel încât ea ar putea beneficia de un tratament pentru depresie ei. Din fericire, ea a depășit problemele ei și spune că reconcilierea cu membrii de familie înstrăinate a ajutat-o ​​să se vindece. Ea dedică, de asemenea, destul de un pic de timp la locul de muncă de caritate, și care a ajutat-o ​​face pace cu trecutul ei.

3. Owen Wilson

Pentru a lumii, Owen Wilson pare ca o distracție, pus înapoi, tip de treabă. Din păcate, a devenit evident în 2007, când el a încercat să se sinucidă ca persoana sa publică a fost ascuns o mulțime de durere. Unii dintre prietenii lui au fost șocați când această veste a ieșit, dar și alte persoane care au fost aproape de el a spus că el a avut unele probleme serioase pentru o vreme, inclusiv o dependenta de droguri trecut. Din fericire, Wilson a depășit problemele sale și a fost capabil de a recupera, datorită ajutor din partea familiei și a prietenilor lui.

4. Amanda Beard

În 1996, Amanda Beard a câștigat o medalie de aur la Jocurile Olimpice de înot. Din păcate, un puseu de crestere ulterioara si cresterea in greutate de 25 de kilograme a cauzat o stima de sine să scadă. Barbă a devenit deprimat, și folosit bulimia și sa tăiat ca un mijloc de a face cu durerea asociata cu depresia ei. În 2005, ea a început să ia antidepresive, care a ajutat-o ​​începe să obtinerea sănătos din nou. Ea este oprit de medicamente acum și-a dat de la naștere la un copil. Ea mai are încă zile proaste uneori, dar ea a supraviețuit calvarul ei cu depresia.

5. Brooke Shields

Brooke Shields a fost una dintre primele celebrități pentru a vorbi deschis despre lupta ei cu depresia postpartum. Ea a decis sa ia antidepresive pentru a face față cu depresie ei și a scris o piesa aviz în New York Times apăra această decizie. . Shields, de asemenea, a scris despre experiența ei în cartea ei, care a fost publicat în 2005, este intitulat, Jos a venit ploaie: calatoria mea prin depresie postpartum.

Referințe:
20 Celebritati care Luptat Depresie (,, 20526304,00. Html)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *